Am actualizat raportul Declaratie proprie raspundere (stare alerta) pentru intervalul 23:00 - 5:00.

Circulația va fi interzisă între 23:00 și 5:00, cu câteva excepții, în toată țara, începând de 9 noiembrie 2020. Astfel, persoanele care sunt nevoite să se deplaseze în acest interval orar ,vor trebui să completeze o declarație pe propria răspundere.

Deplasările în intervalul orar 23:00 - 5:00 vor fi permise pentru a merge la muncă, la medic sau pentru îngrijirea copiilor sau a persoanelor vârstnice.

În cazul în care o persoană este oprită de poliție, va trebui să prezinte legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere.

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/ gospodăriei/ locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

La data de 7 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Declaratie proprie raspundere incepand cu 9 noiembrie 2020 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.20.194. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.20.194 | Nexus Media