Incepand cu versiunea 20.10.154 am modificat procedura de culegere a salariatilor in Declaratia 112 astfel incat sa includem si salariatii in somaj tehnic toata luna. Acestia se vor declara in sectiune B, completandu-se doar numarul de ore suspendate la Randul 6. (Ore suspendate in luna).

La data de 28 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Declaratie 112 - culegere date despre salariatii in somaj tehnic toata luna prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Declaratia 112 .

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10.154. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10.154 | Nexus Media