Am adăugat raportul "Declarație pe propria răspundere - MAI - stare de alertă" în modulul "Contracte de muncă" din cadrul aplicației NexusERP (v.20.9.76).
Aceasta va fi inclus și în lista de rapoarte disponibile în cadrul asistentului de Tipărire, salvare și trimitere e-mail cu rapoarte către salariați din cadrul modulului "Salarii".(v.20.9.82)

La data de 15 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Declarație pe propria răspundere - MAI - stare de alertă prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.9.76. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.9.76 | Nexus Media