Începând cu versiunea 22.15.74, în cadrul asistenților "Generare bon de consum" și "Generare bon de predare", din modulul "Lansare în producție" am modificat modul de completare a datei implicite a documentelor.
În cazul în care în modulul "Bonuri de predare a producției", respectiv "Bon de consum materiale" am activă opțiunea "Implicit data curentă la adăugare", atunci data bonurilor va fi data curentă, în cazul în care sesiunea programului coincide cu sesiunea documentului. Dacă sesiunea programului este anterioară sesiunii sistemului, atunci data va fi ultima zi din sesiunea programului.
Pentru cazul în care opțiunea "Implicit data curentă la adăugare" este debifată, atunci data bonurilor va fi egală cu data lansării dacă documentul se află în sesiunea sistemului, iar dacă este anterior sesiunii sistemului, atunci se va completa cu ultima zi din sesiunea programului.

La data de 6 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Data implicită la generarea bonului de consum și de predare din Lansare în producție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.15.62. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.15.74 | Nexus Media