La adăugarea articolelor în cadrul modulului Management prețuri de achiziție am adăugat posibilitatea de a adăuga, opțional, articole fără stoc, dar care au avut rulaj în luna curentă. Pentru a realiza acest lucru am adăugat opțiunea "Aduc produse fără stoc, cu rulaj în lună", disponibilă doar pentru conturile cu mod descărcare PMP. Operatorul va trebui să introducă manual cantitatea, iar după salvarea documentelor de acest tip va fi necesară executarea procedurii de refacere descărcare PMP.
Această funcționalitate are rolul de a facilita operarea documentelor pentru repartizarea cheltuielilor la o dată ulterioară, inclusiv pentru articolele care nu mai au stoc.

La data de 9 Aprilie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Adăugare articole ce au avut rulaj în lună, dar nu se mai află pe stoc în modulul Management prețuri de achiziție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Management preturi de achizitie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.12. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.12 | Nexus Media