În fereastra de "Tipărire, Salvare și trimitere e-mail în bloc" am inclus opțiunea "Trimite câte un email pentru fiecare atașament". Opțiunea va fi bifată implicit pentru a păstra funcționalitatea deja existentă. În cazul în care se dorește cumularea atașamentelor pe partener este necesară debifarea acesteia. Dacă se optează pentru acest comportament, tipărirea și salvarea pe disc nu se poate realiza în același timp. Bifele corespunzătoare celorlalte opțiuni se vor debifa automat la prelucrare în cazul în care sunt bifate.
Funcționalitatea este disponibilă începând cu versiunea 22.7.

La data de 28 Septembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate cumulare atașamente pe partener la trimitere email in bloc prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media