Am modificat calendarul de concedii din cadrul modulului "Planificare concedii", astfel încat în bula afișată să fie evidențiată simultan atât starea cererii de concediu (culoarea din stânga bulei), cât și modul în care s-a planificat și a fost pontat salariatul în perioada respectivă (culoarea ce umple restul bulei).

Culorile specifice stărilor cererilor de concediu (culorile afișate în stânga bulei) sunt:
- alb - cerere neprelucrată
- verde - cerere aprobată
- roșie - cerere respinsă
- gri - cerere care nu are planificare (stare: "Fără")

Culorile specifice modului în care s-a planificat concediul și a fost pontat salariatul în perioada respectivă (culoarea ce umple restul bulei, existentă și până la versiunea 20.13.22) sunt:
- verde - concediu realizat conform planificării
- roșu - există planificare de CO făcută, dar salariatul a lucrat în perioada planificată
- turcoaz - CO fără planificare
- bleu (albastru deschis) - există cerere de CO făcută pe un anumit tip, dar salariatul a fost pontat cu alt tip de CO în perioada planificată
- alb - planificare pentru care nu există înregistrare în pontaje (în viitor), etc.

Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.13.22.

La data de 5 August 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Culori status cereri de concediu în "Calendar concedii" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Resurse Umane şi modulul Planificare concedii/cursuri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.13.22. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.13.22 | Nexus Media