Xecutive.SQL
In modulul Ordine de plata din sectiunea Deconturi si declaratii fiscale, am modificat procedura de culegere a sumelor din Balanta de verificare astfel incat aceasta sa se faca in confortmitate cu formula specificata pentru Ordinul de plata respectiv. Formulele de culegere se specifica asemanator cu cele din Bilant.

La data de 20 Septembrie 2011 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Culegere sume la ordine de plata prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Ordine de plata/Foi de varsamânt.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 11.50.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.11.50.0 | Nexus Media