În cadrul modulului Comenzi furnizori am adăugat posibilitatea de import date din fișiere Excel, dar și prin API.
Pentru structura fișierului, respectiv json-ului puteți accesa link-urile următoare, unde sunt detaliate aceste două tipuri de import:
FIȘIER EXCEL: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2479
API: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2480.
De asemenea, am creat și procedurile pentru citire date din comenzi furnizori. Structura json-ului o puteți verifica în link-ul următor (subpunctele 49 și 50): https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2252.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 22.17.

La data de 7 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare proceduri import Comenzi Furnizori din Excel și API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi pentru furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.15.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.17 | Nexus Media