Pentru citirea lansărilor în producție a fost creată procedura webapi_v3_read_lansari_productie, aferentă antetelor și procedura webapi_v3_read_lansari_productie_linii, aferentă liniilor.
Informațiile despre modul de apelare al procedurilor le puteți găsi în link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2252.
Un exemplu de apel API pentru aceste proceduri îl puteți găsi la subpunctul 1.6.62, respectiv 1.6.63. În prima parte este prezentată structura json-ului cu parametrii utilizați pentru filtrare, iar în a doua parte se regăsește tabelul cu câmpurile returnate și descrierea acestora.

La data de 14 Septembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare proceduri citire API pentru Lansare în producție prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.16 | Nexus Media