Începând cu versiunea 21.3 vor fi disponibile procedurile API pentru citire și import vehicule și utilaje. Pentru citire se va utiliza procedura webapi_v3_read_vehicule_utilaje, a cărei documentație o puteți găsi în link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2252, iar pentru import puteți utiliza procedurile: webapi_v1_import_vehicule și webapi_v1_import_utilaje. Pentru documentațiile procedurilor de import puteți accesa link-urile următoare: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2432 și https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2433.

La data de 28 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare proceduri API pentru import și citire vehicule și utilaje prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.3 | Nexus Media