Începând cu versiunea 21.4 va fi disponibilă procedura API pentru citirea datelor specifice analizei centrelor de profit. Pentru citire se va utiliza procedura webapi_v3_read_analiza_centre_profit, a cărei documentație o puteți găsi în link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2252.

La data de 10 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare procedură citire API analiză centre de profit prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul Analiza centre de profit.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.4 | Nexus Media