Începând cu versiunea 22.1, la importul rezervărilor prin API se poate trimite și parametrul "id_importex", în zona de parametri, după cum se poate observa și în link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2207. Acesta se va salva în tabela de rezervări și va putea fi folosit pentru anularea rezervărilor.
De asemenea, am creat și procedura http://{ip}:{port}/api/v1/import/comenzi_clienti_rezervare_stoc_anulare, care va anula rezervările prin trimiterea id-ului de importex, de forma:
{
"id_importex" : "APIREZ20220112113756"
}.

La data de 4 Iulie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare procedură API pentru anularea rezervărilor de comenzi importate prin API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.1. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.1 | Nexus Media