Începând cu versiunea 22.11, în cadrul modulelor "Justificări avansuri în lei" și "Justificări avansuri în valută" am adăugat posibilitatea de a importa datele prin protocolul Importex. Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2478.
De asemenea, a fost creată posibilitatea de a importa și prin API. Se va trimite ca parametru tipul documentului: @tip_document: "JUSTLEI", pentru "Justificări avansuri în lei" sau "JUSTDEV" pentru "Justificări avansuri în devize", conform documentației din link-ul următor: https://www.suport.nexuserp.ro/index.php?id=2477.

La data de 19 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare posibilitate import justificări avansuri în lei și devize din Excel și API prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Justificari avansuri in devize.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.11 | Nexus Media