În cadrul modulelor "Facturi de la clienți", "Oferte de la clienți", "Oportunități" am adăugat posibilitatea de a selecta doar beneficiarii care au calitatea de "Client", iar în modulele "Facturi furnizori", "Oferte furnizori", "Comenzi pentru furnizori" și "Contracte de aprovizionare" doar partenerii care au calitatea de "Furnizor". Calitatea partenerilor se poate modifica în nomenclatorul de parteneri, în pagina "Detalii". În cazul în care partenerul nu există în nomenclator și se adaugă direct din unul dintre aceste documente acesta va fi adăugat cu calitatea de "Client", respectiv "Furnizor", iar dacă există în nomenclator deja (identificare după cod fiscal) va fi selectat automat.
De asemenea, începând cu versiunea 21.5 toți partenerii care au fost selectați pe unul dintre aceste documente vor avea automat calitatea de "Client" sau "Furnizor".
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.5.

La data de 22 Februarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare posibilitate de selecție doar a partenerilor cu calitatea "Client"/ "Furnizor" în unele module prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.5 | Nexus Media