În cadrul modulului "Aplicații online" am adăugat asistentul "Copiază drepturi și setări". Pentru a realiza acest lucru trebuie să selectați o aplicație, utilizatorul sursă de pe care se vor copia drepturile și setările, utilizatorii destinație și setările și drepturile pe care doriți să le copiați. Această operațiune suprascrie setările și drepturile pentru utilizatorii selectați.
Pentru aplicația de SFA setările sunt comune cu cele din modulul de utilizatori, deci la suprascrierea setărilor din Aplicații online se vor suprascrie și cele din modulul de utilizatori.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.8.

La data de 7 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare posibilitate copiere drepturi și setări în cadrul modulului "Aplicații online" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Aplicatii online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media