În cadrul modulului "Mesaje EDI" am adăugat posibilitatea de a exporta date din funcții customizate. Pentru a realiza acest lucru se va selecta formatul "Funcție customizată - Export date" și funcția customizată creată în modulul "Funcții customizate".
Tipul funcției va fi "Export document prin mesaj EDI (inline)" sau "Export document prin mesaj EDI (standard)".
Puteți importa unul dintre cele trei modele de funcții customizate din "Modele" pentru a avea un exemplu de funcție:
- Export Facturi furnizori - o funcție customizată ce va fi utilizată în modulul Mesaje EDI pentru exportul automat al facturilor de furnizor create în ziua curentă, într-un format compatibil cu cel utilizat la importul cantitativ al facturilor de furnizori, în NexusERP. Exportul va fi programat să se execute la finalul zilei, din Activități programate - Import documente EDI;
- Export parteneri noi (din facturi furnizori) - o funcție customizată ce va exporta toți partenerii noi, creați în ziua curentă și care apar pe o factură de furnizor creată în aceeași zi;
- Export produse noi (din facturi furnizori) - o funcție customizată ce va exporta toate produsele noi, create în ziua curentă și care apar pe o factură de furnizor creată în aceeași zi.


La data de 15 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare format nou de export EDI: Funcție customizată - Export date prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Lite şi modulul Mesaje EDI.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media