In modulul Salarii am inclus un nou asistent "Adaugare sporuri in bloc". Prin intermediul acestui utilitar se pot adauga unul sau mai multe sporuri salariatilor.
Am inclus posibilitatea de selectare multipla atat a sporurilor cat si a salariatilor. Functionatlitatea este disponibila incepand cu versiunea 20.7

La data de 5 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Creare asistent adaugare sporuri in bloc prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7 | Nexus Media