Începând cu versiunea 23.7 în modulul Declarație 205 am inclus posibilitatea de culegere a persoanelor care realizează venituri din dividente din pagina Asociați/Acționari existentă în cadrul modulului Societăți.
De asemenea, am inclus și un asistent pentru distribuirea automată a dividendelor.
În fereastra asistentului valoarea dividendelor distribuite este culeasă din balanta de verificare de pe contul 457 și se repartizează pe fiecare asociat/acționar în funcție de cota parte.
Valoarea dividendelor plătite este culeasă tot din balanță, dacă există analitic intern pe contul 457 pentru fiecare asociat/acționar.
Important!
Dacă nu există sume în balanță valorile se pot completa manual de către operator.

La data de 30 Martie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Funcționalități noi în modulul Declarație 205 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 205.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.7 | Nexus Media