În aplicația Nexus Online Transferuri, am adăugat posibilitatea de a scana cantitatea maximă de onorat a unui produs. În acest sens a fost adăugată o setare nouă în Aplicații Online: "Cantitate implicită la căutare" cu valorile: "Cantitate implicită 1" și "Cantitate preluată din documentul sursă". La scanarea sau adăugarea produsului, pe document se va adăuga implicit cantitatea totală de confirmat, dacă nu a fost completată o altă cantitate in prealabil și dacă setarea există: "Cantitate preluată din documentul sursă".
Modificările vor fi disponibile începând cu versiunea 23.2

La data de 22 Decembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Confirmarea cantitatii totale de onorat la scanarea produsului prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.57. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.2 | Nexus Media