Am modificat aplicația NexusERP (v.20.7.20) astfel încât în momentul în care se va dori tipărirea facturii de client, sistemul să atenționeze utilizatorul dacă factura respectivă a mai fost tiparită înainte (Nr tipăriri >1). ATENTIE! Acest document a mai fost tipărit, Doriți retipărirea raportului curent? DA sau NU .
- din pagina de vizualizare a raportului "Factura" (buton Tiparire - stânga sus si dreapta sus)
- din interiorul documentului Factură, buton Tipărește

Din asistentul de tiparire în bloc (din modulul Facturi clienti) - poate opta sa trimită la tiparire doar facturile care nu au fost tiparite deja.

La data de 16 Aprilie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Confirmare retipărire factură de client în cazul în care factura curentă a mai fost tiparită prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.20. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.20 | Nexus Media