Am introdus in Nexus Salarii in cadrul Concediului de odihna optiune pentru Tip de zile Calendaristice acordate concediului de odihna.
Aceasta optiune este utila in cazul contractelor de munca cu timp inegal, (in care exista posibilitatea de a lucra sau nu in zilele libere legale) si se doreste operare Concediu de odihna pentru zile de sambata sau duminica.
Prin introducerea acestei optiuni am renuntat la vechea optiune din cadrul modulului: CO zile libere contract munca timp inegal.
Prin aceasta modificare in Pontaj pentru aceste zile cu aceasta optiune va fi afisat simbolul CO.

La data de 28 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Concediu de odihna pentru contracte de munca cu timp inegal in zile libere legale prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.14.253. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media