Având în vedere noile informații care trebuie specificate pe facturile care sunt transmise prin sistemul RO eFactura, în Nexus am operat următoarele:
1. În modulul Parteneri am inclus o nouă calitate: Bugetar.
2. În modulul Bunuri si servicii articole --> pagina Coduri echivalente am adăugat posibilitate de specificare a codului CPV. În cadrul paginii Specificații --> Tip articol am adăugat un nou item: Construcții noi.
3. În modulul Facturi clienți --> pagina Încasare/Penalizare am adăugat posibilitate de specificare a tipului de plată.
Important!!!
În cazul in care plata se realizează prin Card vacanta în câmpul detalii plăti trebuie să se completeze cel putin ultimele 6 cifre ale numărului de card.
În cazul în care plata se realizeaza prin Tichet vacanta în câmpul detalii plăti trebuie să se completeze seria tichetului de vacanță/ alte informații relevante.
Important!!!
Conform noilor precizări oferite de către ANAF, înscrierea la nivelul facturii electronice a CNP-ului este obligatorie, pentru indentificarea cumpărătorului ce utilizează ca metodă de plată: “voucher de vacanță”.

La data de 7 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Completări privind transmiterea facturilor prin sistemul RO eFactura prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media