În cadrul asistentului "Editare tabelară parteneri", din modulul "Parteneri" am adăugat câmpul "Calități". Acest câmp se poate completa cu valori de forma CFTLR, unde C este pentru Client, F pentru Furnizor, T pentru transportator, L pentru Livrator și R pentru Referrer sau orice combinație formată din aceste litere.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.6.

La data de 16 Martie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Completare calitate client la editarea tabelară a partenerilor prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.6. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.6 | Nexus Media