În versiunea 20.17 am adăugat posibilitatea compensării automate a facturilor storno cu facturile anterioare. În vederea realizării acestui lucru este necesar să bifați opțiunea "Compensare automată facturi storno" din cadrul modulului "Facturi clienți". La validarea unei facturi storno, dacă opțiunea este activă, se cere confirmarea utilizatorului pentru realizarea compensării. Dacă se răspunde afirmativ, atunci se va deschide o fereastră în care se va alege factura cu care se compensează și se vor completa datele documentului în partea de sus a ferestrei.

La data de 16 Septembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Compensare facturi +/- la emitere facturi storno prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.17 | Nexus Media