Am adaugat in aplicatia NexusRetail (v.17.21.63.) in Optiuni/ Casier/ Case de marcat, setarea "Trimit comanda de retragere numerar in cazul returului cu Factura si Dispozitie de plata".

Astfel, in cazul in care se face un retur la un bon fiscal si este setat ca document de retur "Factura + Dispozitie de plata", dupa listarea dispozitie de plata se trimite la NexusPrint o comanda de retragere numerar cu suma returnata.

La data de 12 Septembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Comanda retragere numerar in cazul unui retur cu Factura si dispozitie de plata prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.19.0 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.19.0 | Nexus Media