Incepand cu versiunea 21.11 in modulele "Balanta de verificare", "Balanta de gestiune" si "Balanta de ordine si evidenta" am adaugat campuri pentru denumirea in engleza, franceza si germana. De asemenea, aceste campuri au fost introduse si in sursele de date ale rapoartelor.

La data de 20 Septembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Coloane noi pentru denumirea in engleza, franceza si germana in modulele "Balanta de verificare", "Balanta de gestiune" si "Balanta de ordine si evidenta" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media