Începând cu versiunea 23.21 în modulul Facturi furnizori am inclus posibilitatea de afișare a coloanei Stare eFactura care poate afișa una din valorile:
a. Import automat din SPV: Indică faptul că factura a fost importată prin asistenul Import e-Factura din mesaje SPV
b. Asociere manuală: Indică faptul că factura a fost operată manual în modulul de Facturi furnizori, însă, aceasta fost primită și prin SPV, iar asocierea facturii cu mesajul din SPV s-a făcut manual de către utilizator.
c. Spațiu gol: Factura a fost adăugată manual și nu a fost asociată de utilizator cu nicio factură primită prin SPV.La data de 15 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Coloana stare e-Factura în modulul Facturi furnizori prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Dashboard BackOffice.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.11 | Nexus Media