În liniile cu "Rapoarte" și "Declarații" de pe forma de editare a unui dosar contabil am adăugat câmpul "Activ". Acest câmp se va bifa dacă se dorește ca raportul, respectiv declarația să fie luată în considerare în procedura de actualizare din cadrul modulului "Arhivare rapoarte", respectiv "Depunere declarații".
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.7.

La data de 21 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Coloană "Activ" în linii "Rapoarte" și "Declarații" din cadrul modulului "Opțiuni dosare contabile" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Optiuni Dosare Contabile.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7 | Nexus Media