In scopul declararii veniturilor din activitati secundare in declaratia 394, incepand cu versiunea 19.31.40 NexusERP permite setarea unui cod CAEN la nivel de gestiune. Astfel, toate veniturile din vanzarea bunurilor si serviciilor din respectiva gestiune se vor declara pe codul CAEN specificat pe aceasta, indiferent daca la nivel de articol s-a setat sau nu un alt cod CAEN.
Aceasta abordare permite declararea corecta pe coduri CAEN si in cazul in care acelasi articol se vinde in cadrul mai multor activitati (restaurant, benzinarie, spalatorie, magazin, etc.).

La data de 23 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Cod CAEN la nivel de gestiune, pentru declararea veniturilor din activitati secundare in D394 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Declaratia 394 v.07.2016.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.31.40. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.31.40 | Nexus Media