Am adăugat în fereastra de editare a unui utilizator din aplicația NexusERP (v.22.7), pe pagina SPV, câmpurile "Certificat digital" și "Pin Smart card".
Odată cu această modificare au fost eliminate câmpurile cu același nume din modulul "Opțiuni dosar contabil", în locul acestora fiind utilizate cele setate pe utilizatorul conectat în aplicație.

Pentru a delimita mai bine accesul utilizatorilor la anumite operațiuni ce țin de modulele de la dosarul contabil, s-au introdus tot în "Optiuni dosar contabil", pe pagina "SPV ANAF" 4 campuri noi:
- Utilizatori extrase - au acces la extrasele de cont descărcate în modulul "Mesaje SPV ANAF"
- Utilizatori eFactura - au posibilitatea să trimită și să primească facturi și mesaje aferente facturilor, prin intermediul sistemului RO e-Factura.
- Utilizatori eTransport - au posibilitatea sa trimită solicitari e-Transport către ANAF
- Utilizatori declarații - au drept să depună declarații, să trimită solicitări SPV aferente declarațiilor, marcate anterior pe dosarul contabil, și să descarce răspunsurile pentru acestea.

La instalarea update-ului vor fi auto-populate câmpurile mai sus menționate, cu utilizatorii care au operat până acum în modulele de la dosarele contabile, astfel încât trecerea la noile modificări sa fie mai ușoară. Va fi necesara doar setarea manuala a certificatului pe utilizatori.

În plus s-a adăugat un asistent nou, "Adăugare drepturi utilizatori SPV ANAF", în modulul "Opțiuni dosar contabil", cu ajutorul căruia se pot acorda drepturi unui utilizator pe mai multe dosare contabile.


La data de 15 Iunie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Modificari legate de certificatul digital din dosarul contabil prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Optiuni Dosare Contabile.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.7. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.7 | Nexus Media