Având în vedere noile funcționalități care s-au adus PDF-ului inteligent necesar depunerii de către angajatorii care solicită decontarea sumei prevăzute de art. I alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 92/2020, am simplificat procedura de generare a documentelor.
În modulul "Contracte de muncă" am creat un nou asistent "Generare fișier .XML - Anexe la Ordinul nr. 457/2020". La rularea acestuia se generează un fișier .XML care trebuie încărcat în PDF-ul inteligent descărcat de pe https://aici.gov.ro din meniul "Edit" > "Form Options" > "Import Data".

La data de 15 Iulie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Cerere, declarație și Listă pentru acordarea sumelor prevăzute de art.I din OUG 92/2020 – 41.5% prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.12.138. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.12.138 | Nexus Media