La importul retetelor prin protocolul Importex din cadrul modulului "Catalog retete", in lista campurilor disponibile pentru import am inclus si campurile "id_extern_gestiune", "id_gestiune" si "den_gestiune".

La data de 28 Aprilie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Campuri noi "id_extern_gestiune", "id_gestiune" si "den_gestiune" in "Import retete" din cadrul modulului "Catalog retete" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Catalog retete.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media