Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.9.), în cadrul modulului "Gestiuni", câmpurile "Cont încasări moderne" și "Mod repartizare voucher".
Astfel, la închiderea fiscală a bonurilor, în cazul în care se generează monetare, sumele aferente fiecărui tip de plată se vor duce în financiar pe contul corespunzător fiecărui tip de plată.
Pentru încasarea cu voucher, modul de repartizare implicit a valorii acestuia este pe credit, utilizatorul având posibilitatea de a opta pentru repartizarea pe contul de tichete.

La data de 15 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Câmpuri noi în nomenclatorul de gestiuni: "Cont încasări moderne" și "Mod repartizare voucher" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Gestiuni.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.9 | Nexus Media