Am adăugat în fereastra de editare a unui Pos din Aparate de marcat fiscale din aplicația NexusERP (v. 22.6.218) câmpul "Document nou automat dupa validarea documentului" (implicit bifat, funcționalitate existentă pînă în prezent)
În cazul în care se debifează câmpul, atunci la deschiderea aplicației NexusEasyRetail, la delogarea utilizatorului și după validarea fiecărui bon/comandă de client (catering), utilizatorul va fi directionat într-o fereastră în care are posibilitatea de a alege ce tip de document dorește să opereze în continuare.
Acesta poate opta între a opera un bon nou, respectiv o comandă nouă pentru interfața de catering sau un document specific activităților complementare, în baza modelelor definite și în cazul în care utilizatorul are licență NexusRetail.

În cazul în care utilizatorul intră pe altă pagină disponibilă (gen Operațiuni numerar, Rapoarte, Planificare comenzi, etc..), se poate reveni pe pagina mențioanată mai sus prin apăsarea butonului "Document nou" din meniul aplicației.

Mai multe detalii în ceea ce privește configurarea modelelor se pot găsi la adresa:
https://www.nexuserp.ro/noutate/buton-operare-documente-specifice-activitailor-complementare-in-aplicaia-nexuseasyretail/69291

Modificarea are efect asupra tuturor tipurilor de interfață.

La data de 27 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Camp nou "Document nou automat dupa validarea documentului" pe pos prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.6.218. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.6.218 | Nexus Media