Am adăugat în fereastra de editare a unui Pos din modulul "Aparate de marcat fiscale" (aplicația NexusERP (v.20.10.444)), câmpul "Cumulare produse pe comandă (bar., buc.)" (implicit bifat, funcționalitate existantă pînă în prezent). Aceasta este utilizată la tipărirea comenzilor de bar, bucătarie din aplicația NexusEasyRetail.

În cazul în care este bifat să cumuleze produsele de pe comandă, la tipărirea pe imprimantele de secție se vor cumula produsele identice, ținându-se cont atât de modificarea rețetei cât și a modalităților de preparare.
În cazul în care nu este bifat să cumuleze produsele de pe comandă, la tipărirea pe imprimantele de secție produsele vor fi tipărite conform introducerii pe nota/bon.

Modificarea este valabilă atât pentru interfața de Restaurant cât și pentru Catering și FastFood.

La data de 30 Iunie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Camp nou "Cumulare produse pe comanda (bar., buc.)" in cadrul ferestrei de editare a posurilor din Aparate de marcat fiscale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10.444. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10.444 | Nexus Media