In raportul "Centralizator formatii: Chenzina II", ce face parte din modulul "Salarii", a fost adaugat campul "Ajutor neimpozabil" reprezentand numerarul ce nu se impoziteaza pentru un anumit tip de formatie. Modificarea este disponibila in update-ul 18.13.

La data de 19 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Camp "Ajutor neimpozabil" in raportul "Centralizator formatii: Chenzina II" prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii Institutii bugetare.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media