Am introdus in Nexus Salarii posibilitatea de calcul Concedii de odihna pentru contractele de munca cu repartizare ore pe saptamana sau luna.
Pentru contractele de munca cu repartizare ore pe saptamana sau luna la sincronizarea salariatilor se va crea in pontaj o singura zi cu numar de ore aferent contractului de munca, urmand ca pontajul sa fie modificat manual cu repartizarea orelor pe zile.
Pentru aceste tipuri de contracte de munca in care timpul de lucru la nivel de zi este variabil, am introdus la adaugarea concediului de odihna posibilitatea de introducere numar de ore pentru care se acorda concediu de odihna.
La calcul salarii numarul de ore CO este salvat in bonul de lucru cu posibilitatea de includere in Stat de plata sau Fluturasi chennzina II.
Calculul CO se va face la nivel de ora rapoartat la norma contractului de munca si si se va inmulti efectiv cu numarul de ore introdus.

La data de 8 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Calcul concediu ohihna pentru contracte de munca cu interval repartizare ore pe saptamana sau luna prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Concedii de odihna .

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media