În cadrul modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat butonul "Activități" care deschide o fereastră cu activitățile nefinalizate de pe comenzile de la clienți (alte filtre: activități neanulate, valide, aferente utilizatorului curent sau cele nealocate unui utilizator și cu dată final necompletată). În această fereastră aveți posibilitatea să deschideți activitatea curentă în modulul "Activități", să deschideți documentul aferent activității în cauză și să finalizați activitatea dorită, apăsând butonul [flag] din dreptul activității. Atunci când activitatea se finalizează, butonul își schimbă starea în activitate finalizată (buton [check]).
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 19.38.

La data de 30 Noiembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Buton "Activități" în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.38. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.38 | Nexus Media