Începând cu versiunea 22.16 am eliminat funcționalitatea de mentenanță a stocurilor din meniul Instrumente --> Mentenanță Bază Date.
Acestă operație se va putea realiza prin intermediul asistentului Refacere stocuri din același meniu și va necesita dreptul de Mentenantă stocuri din cadrul modulului Operații bază de date.
La instalarea update-ului 22.16 acest drept va fi adăugat automat utilizatorilor de tip Admin.

La data de 14 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Buton nou pentru Refacere stocuri în meniul Instrumente prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Utilizatori.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16 | Nexus Media