Am modificat în aplicația NexusEasyRetail (v.20.20.145), în fereastra cu clienți, butonul de căutare client după codul fiscal.
Am modificat scurtătura butonului din tasta "F2" în tasta "Enter".
La apăsarea pe buton sau pe tasta "Enter" se va face întâi căutarea după codul de card, iar în cazul în care nu poate fi identificat niciun client, atunci se va face căutarea după codul fiscal.

La data de 3 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Buton căutare după cod/CIF partener în aplicația NexusEasyRetail prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Fast-Food şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.20.145. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.20.145 | Nexus Media