Am adăugat în cadrul modulului "Bucătărie" din aplicația NexusERP (v.22.16.224), asistentul "Generare note din bonuri fiscale nescazute - utilizand Retete restaurant".
Se recomandă utilizarea acestuia în cazul în care sunt definite rețete pentru produse în modulul "Rețete restaurant" pentru a le vinde utilizând aplicația veche, RestaurantPOS, sau aplicația NexusRetail (caz în care bonul fiscal nu are masa completată). Pentru bucătăriile create cu acest asistent, gestiunea pentru producție va fi gestiunea de vânzare.
Asistentul standard existent până în prezent, "Generare note din bonuri fiscale nescazute", va utiliza rețetele definite în modulul "Catalog retete" și va crea producția ținând cont de gestiunea setată pe secții.

Similar, s-a introdus și în fereastra de editare a unei bucătării, pe asistentul de adăugare, un item nou, "Din bonuri nedescarcate - utilizand Retete restaurant".

La data de 11 Noiembrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Bucătării din bonuri fiscale nescăzute utilizând rețetele configurate în modulul Rețete restaurant prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Restaurant Backoffice şi modulul Bucatarie.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.16.160. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.16.244 | Nexus Media