Am adăugat în aplicația NexusERP (v. 20.19.61), în fereastra de editare a unui aparat de marcat fiscal, bifa "Fără display client" (implicit nebifat).

Din aplicatia NexusEasyRetail, în cazul în care se lucrează cu o casa setată cu unul din driverele "DATECS - DUDE", "DAISY - DPRINT.EXE", "CUSTOM", "TREMOL", "SERVER TREMOL" (care au display client), se vor trimite mesaje la display la fiecare operațiune efectuată asupra unui bon fiscal.
În cazul în care nu se mai dorește trimiterea acestor mesaje, sau nu functionează display-ul corespunzător, atunci se poate bifa pe aparatul de marcat fiscal "Fără display client".

La data de 16 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Bifă "Fără display client" în fereastra de editare a unui aparat de marcat fiscal prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Restaurant şi modulul Bonuri fiscale.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.19.61. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.19.61 | Nexus Media