In cadrul modulului "Facturi furnizori" a fost adaugata avertizarea predefinita "Majorare preturi produse". Aceasta avertizare va fi declansata in momentul validarii unei facturi si va afisa, daca e cazul, toate produsele care au pret de achizitie mai mare decat pretul de achizitie din facturi de intrare anterioara de la acelasi furnizor, luaind in calcul o marja de 5%, procent ce poate fi modificat schimband valoarea variabilei "@procentMajorare".

La data de 28 Septembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Avertizare predefinita pentru majorari de preturi, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.28.167. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.28.167 | Nexus Media