In modulul Contracte prestari servicii clienti am inclus o avertizare noua: "Invitatie Dosar Contabil". Aceasta avertizare trimite email tuturor clientilor care au inregistrate contracte active, valide si neanulate in modulul Contracte prestari servicii, au completata adresa de email in nomenclatorul de parteneri. De asemenea se pot excepta anumite categorii de contracte.
Primirea documentelor se inregistreza ca o intrare in modulul Registru corespondenta, specificandu-se numele clientului si luna pentru care au fost receptionate documentele.

La data de 16 August 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Avertizare notificare clienti in modulul Contracte prestari servicii prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Secretariat.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.30. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.30 | Nexus Media