Începând cu versiunea 21.10.78 în modulul "F10 - Bilanț prescurtat" la apelarea procedurilor de "Calcul -> Toate formularele" și "Export" am adăugat o fereastră de informare care prezintă indicatorii ce se iau în calcul la stabilirea tipului de entitate.
În cazul în care tipul entității care rezultă din analiza indicatorilor este diferit de tipul selectat în nomenclatorul de societăți se poate opta pentru actualizarea acestuia. Dacă se actualizează tipul entității toate formularele vor fi reinițializate din modelele implicite, utilizatorul urmând să apeleze din nou procedurile de culegere și calcul.

La data de 17 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Automatizare proces de încadrare tip entitate în modulul "F10 - Bilanț prescurtat" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Analist şi modulul F10 - Bilant prescurtat.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media