Am modificat aplicatia NexusERP (v.16.7.) astfel incat in fereastra de inchidere fiscala din modulul "Bonuri fiscale" la selectia gestiunii sa fie autocompletate conturile cu valorile setate pe gestiuni.
In cazul in care nu se doreste generarea monetarelor in modulele financiare atunci se debifeaza setarea "Generez monetare in modulele financiare" din partea de jos a ferestrei.

Setarile privind conturile in care se efecteaza platile de la Optiuni generale/Setari casa de marcat vor fi excluse, ramanand doar cele de pe gestiuni.

La data de 16 Februarie 2016 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Autocompletare conturi inchidere fiscala in functie de gestiunea selectata prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 16.7.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.16.7.0 | Nexus Media