Începând cu versiunea 21.14 am extins funcționalitatea de verificare a partenerilor și în modul de Societăți. Astfel, putem verifica dacă informațiile aferente societății existente în Nexus coincid cu cele furnizate de către ANAF. Asistentul funcționează similar cu cel din modulul de Parteneri.


La data de 13 August 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent Verificare societate în modulul Societăți prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Parteneri.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media