În cadrul modulului "Comenzi de la clienți" am adăugat asistentul "Verificare egalități prețuri comenzi cu cele din lista de preț". Acest asistent este destinat utilizatorilor care folosesc produsul NexusERP pe partea de management vânzări și are rolul de consultant al prețurilor. Astfel, puteți vedea diferențele de prețuri prin intermediul raportului rapid disponibil la nivelul ferestrei și puteți actualiza prețurile din comenzi cu cele din lista de preț găsită.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.01.

La data de 7 Decembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent verificare prețuri comandă în bloc în cadrul modulului "Comenzi de la clienți" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.01. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.01 | Nexus Media