În cadrul modulului "Aplicații online" am adăugat asistentul "Trimitere mail către utilizator cu datele de conectare la aplicația online". În primul rând, utilizatorul trebuie să aibă compus textul email-ului în modulul de texte predefinite. Acesta trebuie să fie de tip "Text mail personalizat".
Textul email-ului poate conține următoarele informații cu privire la conectarea în cadrul aplicațiilor online: %NUME UTILIZATOR%, %NUME APLICATIE%, %NUME SOCIETATE%, %COD QR% (imaginea codului QR care poate fi scanată de către utilizator), %STRING CONEXIUNE% (datele de conectare care se vor completa în câmpul "Șir conexiune" în cazul în care nu se reușește scanarea codului QR). De asemenea, există deja un model implicit de text predefinit adăugat, denumit "Instrucțiuni utilizare aplicații online".
Pentru generarea codului QR, aplicațiile existente trebuie să aibă specificate obligatoriu următoarele câmpuri: ip, port, conexiune și cheia api.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.8 în cadrul aplicației NexusERP.

La data de 6 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Asistent "Trimitere mail către utilizator cu datele de conectare la aplicația online" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Aplicatii online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.8. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.8 | Nexus Media